Demam

Ada apa apa cara tak nak hilangkan demam selain daripada makan ubat time prgnant ni, saya tak boleh makan ubat bnyk bnyk takut muntah balik. Badan tak larat sangat dah ni

1 Trả lời

Kene mkn panadol jgak sis. Utk redakan panas atau hilangkan sekali.. 2biji selamat dimkn utk ibu hamil. Panas 38.5°c keatas pg hospital. Bahaya utk bayi dlm kandungan. Cara lain, sis kene drip air utk kurgkan panas dlm badan. Tp rasanya hosp pun akan paksa kita mkn ubat dlu.. ☺️

5y trước

Okeyyy sis..thankyouu