Tidak makan folid acid dan obimin

Hi mommies2 .nak tanya ,sy dah 10 week tp tak bole telan obimin .dan skrg folid acid pon sy dah tak makan .boleh ke mcm tu ?sy tak bole nak telan ubat2 dokter .takpe ke utk baby sy ?

1 Trả lời

Tak boleh. Kena jugak try makan folic acid. Ada satu sis ni haritu share dalam ni asyik skip makan, tempurung kepala baby tak membentuk dengan baik. Kalau takleh obimin, try jadi jenis folic acid yg lain. Maltofer ke zincofer ke. Asalkan kena jugak makan

2y trước

okayy baiklah .terima kasih ye atas perkongsian