13weeks babyyy

mom, nak tanya takpe kalau kita dah 13weeks tapi tkleh nk mkn ubat sbb tkleh nk telan.. telan ja muntah.. folid acid pun boleh telan masa 2-5weeks je pstu tkleh makan dh.. normal ke 😭😭😭 sy takut

1 Trả lời

Mestilah tak boleh sis. Kena makan. Awak dah buka buku kan? Nasihat saya, bila pregnant ni jadikan doktor sumber rujukan utama awak. Sentiasa minta nasihat doktor. Apa2 masalah yang awak hadapi ketika pregnant ni, tak kira la masalah kecil ke atau besar, terus consult dengan doktor.