Due date

Hi mommies2, due date saya 23/02/2020. Nak minta pendapat, kalau 23hb tu sya belum ada rasa apa2 tanda, patut ke saya ke hospital je? Hari tu pergi appointment nurse, ada tanya gak nurse tapi nurse explain kalau dah sampai due date tapi belum ada apa2 tanda, limit tunggu je sampai 9 hari. Tapi saya rasa lagi best minta pendapat mommies2 kat sini, sebab banyak saya baca kat sini ada yang kata tak rasa apa2 sakit langsung pada due date tapi bila masuk wad tup2... dah 2-5cm mcm tu. So nak minta pendapat mommies2 juga sepatut nya sya nak buat macam mana hehe.

2 Các câu trả lời

Kalau kk sini, dia pesan kalau dah smpi tarikh due, tp tak bersalin lg, pergi kk semula. Nanti dorg akan scan baby 40weeks.

4y trước

Ooo ok sis tenkiu🤍

Boleh je tunggu. Kalau takde bukaan, doc maybe suruh balik atau worse case, dia suruh induce.

4y trước

i see, oki sis tenkiu tau♥️