Kira pergerakkan

hi mommies2 baby saya siang dia tak rancak. malam dia rancak 😖 kalau baring baru lah dia dok gerak tendang2. kalau duduk saja dia tak gerak pun walaupun dah minum air sejuk, makan benda manis. macam mana ya nak buat? saya first mom, hari hari struggle dok kira pergerakkan dia. kalau baring je baru la boleh cukup 10 kick. 😂 saya rasa dia tidur siang, malam berjaga lah 🤕 ada tak yg macam saya?

4 Các câu trả lời

memang siang tak banyak tendang ke?

12mo trước

oh normal tu. kalau kita buat kerja memang susah nak rasa baby tendang. dia ada je tendang sebenarnya tapi tak perasan sangat. lagipun memang kalau kita rest baby more active.