Baby kick 🦶🏻

Sya baru nak mula kira kick baby. Macam mana nak bagi baby gerak siang siang ni. Saya perasan dia kurang gerak. Time nak start kira movement dia lah, dia kurang gerak. Ke 3rd trim memang gini, susah gerak. #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Sy baru tahu td sbb minum teh ais , baby aktif betul. Bgtau member yg dh ada anak, dia kata mmg klu minum manis baby jd aktif. So bleh try lg la next time klu rasa2 baby kurang aktif hehe. Selama ni xtau sbb x pernah minum teh ais. Not my fevret manis, tambahan pulak ada susu

Kalau baby kurang gerak cuba awak mkn benda manis/ minum air sejuk. Biasa baby akan respons

Kadang tu rasa halus halus je dalam perut. Takde tendangan kuat pun

9mo trước

Iye 29