Preparation

Mommies yg due April dh siap packing ke tu ?. Sy baru pack beg baby. Beg ibu lom lg.. Hehe

Preparation
50 Các câu trả lời

Sya pon due bln april.... Brg bby dah siap packing... Brg umi jur lom packing sbb ada yg blm beli lg...

sy sepatotnya mummy april...to bby sy dah kluar february...pramat dgn berat 2.72 kg .Alhamdulillah ..

4y trước

Alhamdulillah...moga baby mbesar dgn sihat😍😍😍

20april...baju baby pun belum basuh lagik😅😅ingat tgh bulan 3 baru nak buat semua😂

Seronoknya tengok orang dah packing bag. Saya due 1/5 tapi barang baby tak beli lagi. 😅

Saya due mei..baru start beli baju sikit² hehe tak sabarrr nak shopping barang baby 😍

Sama. Sy due april jugak. Barang baby dah pack, barang mak nya ada yg belum cukup hehe.

Ye sama. Beg baby dh siap. Beg mama je x complete lg. Tgh fkr apa yg perlu dibawa lg

Alhamdulilah saya barang baby semua da siap tinggal barang saya je lom lagi 😊😊

16 April due dah siap packing mak dgn baby sbb scary sekarang pun dah start sakit

Sy due bulan 5 tapi dah slow² nak start packing sebab badan dah tak larat 😂

4y trước

Smoga urusan kite sume dipermudahkan 😉