Hai mommy..nak tanya..korang packing beg baju brpe week?

sy dah 34w msih belum pack lg😅 mood ke laut dlm plak kali ni..#anakke3

9 Các câu trả lời

36weeks tapi tak kemas lagi.. Beg hospital pun baru nak gi cari, brg berpantang tak complete lagi tapi baju baby dah cuci..anak kedua🥹

1y trước

sme la ngan sy sis..bju dah basuh tp x pack n kemas lg..brg pantang bru je bli online mlm td😅 beg hospital pn tgh blur nk beli ke x?atau pakai beg ape yg ade😅 pregnant kali ni (ank ke3) semua buat last2 minit bru nk beli n pack semua..rse mcm lmbt lg je nk bersalin pdhal hri dah 34w5d..😅

beg baby n ibu baru masukkn dlm bonet kete ari ni,37w.tp tudung sauk x masukkn lg,pam susu x masukkn lg.2 tu je kot yg blum masukkn.

Sama 34w.. Dah start packing bag. Td dah siap2 basuh botol susu semua 😂. Mana tau Kuar awal ke kan. Standby.

Dah masuk trimister ke-3. Itu pun tak lengkap, 😅 Dah dpt tarikh IOL, laju je siapkan beg.

1y trước

IOL Induce of/for labour

Masa usia kndungan 6 bulan tu saya dh start pack dh , bukan apa takut terberanak awal

37w (2nd baby) - baru packing separuh. dan masih berkerja😅🤣

35w...ank ke 3, tp xcomplete lg..😆

32 week 50/50..36 week 80%

33w 80% .. 35w 100%