bersalin normal

Mommies yg bersalin secara normal , ada apa2 tips tak? Saya due next month insyaallah and maybe normal untuk anak pertama, jd nak tgk pengalaman mommies dkt dlm ni macam mana ?

1 Trả lời

Banyakkan bergerak walaupun dlm rumah je. Kerap bersama suami walaupun rasa tak larat. Amalkan zikir nabi yunus,biasakan meminta maaf dgn suami walaupun rasa tak ada buat salah. Solat 5 waktu jgn lupa berdoa. In shaa Allah dipermudahkan urusan.