Bengkung

Hi mommies.. just wanna ask your opinion which type of 'bengkung' is the best. Either 'bengkung berzip' or 'bengkung moden 3 in 1' ?

67 Các câu trả lời

my 1st born was czer. so for me i prefer the strap/velcro one. look for something which is good in material and the strap also good.

6y trước

tq! 😉

Better bengkung style lama. Kakak sy pakai jenis zip asyik terzip sekali dengan kulit 😂 and yg lama lagi ketat and selesa 😁

Sy pakai korset moden.. satu set dari bahu sampai lutut.. mudah nk ke tandas.. mudah nak susukan anak.. Rm80 je sehelai.. sangat selesa

4y trước

Nur zulaika bole ambik no ni.. 01115069557 tukang urut wanita

Berzip! Dia lebih terletak dan boleh ketatkan/longgarkan dgn senang. Nak pergi toilet pun takde masalah dgn buka zip tu.

Bengkung tradisional lebih baik tapi saya lebih selesa pakai yang moden berzip. Nak ke klinik pun pakai yang berzip je.

Bengkung zip saya pakai, 3 minggu zip rosak. Hahahaha. Ketat sgt kot. Tp kain dia elok, mmg kempis perut. 😁

Saya guna bengkung ni... Siapa nak bengkung sajat @ bang jat 😛Diamond atau yg gold murah2 boleh pm saya... 😝

4y trước

berapa harga

sy prefer bengkong moden, kalaw berzip, pernah pakai, tapi zip pecah, dan x ketat.

Saya pkai bengkung sajat tu je. Kak bidan kata its okay to use that. Saya pakai jla. Hahaha

5y trước

Maaf ckp. Tp rasenye x elok sokong produk manusia tukar jantina. Seolah2 kite sokong dy buat mcm tu. Wallahualam. Maaf ye

For me bengkung modern better. Kalau berzip susah nak duduk kot. Saya pakai bengkung v asia. Recommended!

5y trước

tq😇 nanti nk beli