Bengkung

Hi mommies.. just wanna ask your opinion which type of 'bengkung' is the best. Either 'bengkung berzip' or 'bengkung moden 3 in 1' ?

67 Các câu trả lời

Ada jual online yg bertali skali yg berzip tepi.. sy beli yg tu utk persiapan berpantang...

I guna girlde yang bertali tu. my mom punya. Selesa sangat. Body shape pun cantik.

Bengkung bertali...sy bru beli set berpantang..mak sy ckp bgus yg bertali...

Agak agak kalau bengkung tampal gini okay tak ya

1y trước

yg ni jenama apa ye? tak boleh nak download gambar

Bengkung tradisional tali sbb dia betul2 boleh adjust kita body kita.

Jamu bertali. Puas pakai perut sampai peha 😍😍😍

4y trước

bertali

Sye pakai bengkung y bertali... Beli jnama jamu jelita

Sy pakai 2 jenis...bengkung yg ikatdan bengkung yg 3in1

If caesar tak disarakan pakao bengkung ye :)

bengkung berzip its ok.. not complicated.