Bengkung

Hi mommies.. just wanna ask your opinion which type of 'bengkung' is the best. Either 'bengkung berzip' or 'bengkung moden 3 in 1' ?

67 Các câu trả lời

Saya ada bengkung bertali..tp baru2 ni ada beli bengkung 3 in 1 tu..saje2 beli sbb murah kat shoppe..sekali ngan pos 20++ je..nak try pakai masa berpantang nanti..sbb review cam ok jer..

Mcm sya dulu mak sya suruh guna yg tradisional kain pnjng 2meter tu..☺️now 26week..sya selesa guna yg tu ..mudah bg owg yg reti pakai..😅..tp bengkung moden bertali tu pun okay jgk..😊

sy beli bengkung Amme corset sendayu tinggi lg senang free size sbb bnyk bengkung skarang yg men pakai size padahal kita pakai bengkung nk kecikkn bdn bukan skadar nk pakai mcm tu jer 😂

the best bengkung tentunya macam yg dlu2 punya, bertali..nama pn nk berpantang kn. tp ada jer yg pkai bgkung berzip.. mcm bgkung sajat pe suma tuu ..n ada juga yg xberbengkung

for me berzip n bertali...berzip utk mdhkn kita bergerak ke toilet..sy gune yg all in one jd senang..bertali lagi cptkan shape bdn kita nmpk ramping

3y trước

jenama apa yerrr..

sy prefer bengkung either berzip or tidak... kalau guna yg berzip kn cr yg bebetol kuat zipnya. kalau yg moden tu x cover bawah punggung...

Hi dear I nak letgo Bengkung Serimama sya baru pkai tiga kali. RM 50 skli pos. Bengkung ni selesa sgt2 guarantee and senang nak pakai.

3y trước

nk beli

tumpang tanye sis, bengkung ni bila nak gune? sy ade try nak order utk sy gune nanti lps besalin tp still xtau lg bile time dy 😅