air jernih

Mommies, tumpang tanya. Saya baru pregnant 4 bulan. Tapi bila sy tekan area puting sy kluar cecair jernih and takde rasa sakit apa apa pon dkt kwsan tu. Nampak mcm bukan warna susu. Agak2 tu apa ya mummy? Sbb sy first time pregnant.

1 Trả lời

Cecair jernih tu susu sis.. Breast sis dh mula hasilkn susu utk persediaan breastfeeding bile baby lahir nanti.. Xperlu picit2.. Cukup hanya sis bersihkan saja puting sis..