Bleeding selepas bersama

hello mommies, terutama sekali sy ingin minta maaf kalau soalan sy ni agak keterlaluan,, tapi perasaan ingin tahu tu sgt mendalam. sy baru shj, lepas bersama dgn husband, mcm biasa sy pgi kencing and ttiba kluar darah, tak banyak tapi sikit hmm,,, is that normal or tidak hmmm, risau nyaa #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

16 Các câu trả lời

selalu kalau first trimester ni tk boleh kuat2 sgt . lebih baik hold dlu .. takut apa apa jadi

Saya sepanjang 1 trimester mmg tk bersama suami, after nk msuk trimester 3 bru kerap bersama

stop dulu sis,,trimester 1st kandungan masih lemah.. mmg xdigalakkan..

Betul tu.Pendapat saya pun sama.Kandungan masih lemah lagi

bt masa awal,jgn bersama lg..sbb kandungan bru lg

jgn bersama dlu ok