CUTI AWAL BERSALIN

Hello mommies, sya due 31 march ni.. sya rancang nak start cuti awal dalam 18hb march.. rasanya 18hb tu terlalu awal tak. Kerani tempat kerja cakap boleh ambil 2 minggu awal.. Boleh minta pendapat mommies semua.. first anak 🥰

1 Trả lời

xawal dah tu, okay je....anak 1st baik awal readykan fizikal n mental dr pkir pasal keje....masuk 37w dah full term, anytime je blh bersalin....kalau sy, 37w pun mmg xlarat sgt dah nak keje...

7mo trước

Thank you ☺️☺️