Minta pendapat

Hai mommies, nk tnya terlalu awal ke klau kita ambil cuti bersalin msa kndungn 35w? Saya rancang nk ambil cuti awal memandangkn nk puasa. Nk puasa penuh, saya bekerja 13jam . Tlong bg pndapat ibu ibu bekerja. Terima kasih #seriusnanya #firstmom

1 Trả lời

35w nk sarat dh..sy pun kdg2 skip puasa sbb bila puasa bby kurang gerak tak cukup 10x. tang cuti kena bincang dgn superior dan HR dulu.

8mo trước

bab cuti bos xkisah. saya sndri yg boleh pilih nk cuti bila bila. tpi nk tahu terlalu awal tk klau cuti 35w tu. sbb family ckp awal sngt nk cti sebulan awal. entah laa saya brg bb pun blum bli bsy kja