5weeks badan letih rasa nak tido je

Hi mommies, normal ke klau badan asyik rasa letihhh je . Rasa nk tido je . Lepas makan pun klau boleh nk baring terus . Tak larat rasa nk buat apa2. Malam dia okay skit tap pantang letak kepala atas bantal , auto hilang hahaha. Normal ke ya ? Kitanya risau badan tak produktive , asyik nk tido je .

1 Trả lời

sy PON rse mcmto jgk dari anak first Smpai TGH prgnant yg kedua NIE mengantok , penat semue ade tp sy tdow jer byk kan rest , org nk ckp ape p lantak kt depa