Alah bulu kucing atau susu?

Hi mommies. Sy nak tanya. Anak sy berusia 6 bulan. Anak sy recently ada ruam merah di muka/ bintik merah di badan. Anak sy ada ruam dan bintik kalau di rumah mertua je. Rumah mertua ada banyak kucing. Kucing pun tidur dalam bilik anak sy tidur. Mak mertua sy ckp kemungkinan ruam disebabkan alah dengan susu. Tapi anak sy minum dutch baby almost sebulan, so far sebelum ni takde pape pun. Selalunya kalau ruam, bintik merah di badan disebabkan Alah kepada bulu kucing atau alah susu yee? Tq..

1 Trả lời

Kucing rasanya. Try pergi clinic & tanya dr. Biar dr bagitahu so mak metua boleh faham yang baby sensitive dengan bulu kucing