Bintik merah

Hi mommies ! Kalau baby nb tetiba naik bintik2 merah dkt badan mcm ini di kira ruam ke ? Sy first mom , so xtahu nak ltk krim ape 🙏#SeriusTanya

Bintik merah
4 Các câu trả lời

1mo trước

Terima kasih atas infonya sis

kalau naik mcm ni seeloknya jgn pakai barut & jgn pakai pampers ketat2 skrg musim panas bby pon jadi xselesa klau pakai kemas2 sbbtu cepat naik ruam

1mo trước

Baikk sis . Tq for info ya

sma la baby kita penuh muka dgn badan. hmm ksian tgk. sy bru start sapu bdak sejuk dgn losyen snow white

3t trước

Sy dah beli krim eczema di farmasi and pakai sehari terus hilang lgsg bintik2nya

Ruam panas ni rasanya Saya dulu anak2 letak bedak sejuk

1mo trước

Okk sy try . Tq sis