royal v atau mamariam

hi mommies. sy keliru nak beli yang mana. ada tak yang pernah try royal v & mamariam? antara royal v & mamariam jus, mana yang bagus diamalkan yer? untuk ttc. #ingintahu #bantusharing

5 Các câu trả lời

x pernah tru dua2. mamariam pernah try susu kambing je. masa tu nk TTC la juga tp lps minum tu kita keluar vaginal discharge lg teruk dr kebiasaan lps tu terus stop. Sy rasa lg elok awak consume natural remedy je selain supplemen folic acid. Kurma, Habatus Sauda (black seed oil), manna dan tayebat all the mknn sunnah ni InsyaAllah boleh sedikit sebanyak memulihkan kembali imun sistem, menyembuhkan penyakit. Sy dlu amal benda2 gini je. 2 thn TTC Alhamdulillah dgn izin Allah akhirnya lekat. Dan 2nd pregnancy lagi subur dan lg mudah lekat

dua2 da penah try..bg sy royal v..sy consume sebotol tu alhamdulillah lekat juga.perasan mse mnum ni kputihan kurang,tenaga bila bsama lain mcm😊sikit lg nak hbis.tp klu dah pregnant xbole mnum lagi ye,risau ganggu kndungan. royal v ni pun ada org rekemen kt sy..akhirnya ttc1+ rezeki sy🥰

u nak consume royal v, pastikan u takde cyst ke fibroid ke ape². sbb ada collagen.

lebih baik awak dpt kn nasihat doctor dulu. boleh refer doctor sakit puan

apa2 consult doktor dlu