Panadol time pregnant

Hi mommies. Sy demam tp tak high sgt. Doktor bagi panadol biasa tu yg 500mg. Makan 2 biji 2 kali sehari. Soalan sy, patut sy mkn atau boleh je skip kot2 nti demam baik sndri. Sy risau nk mkn. Br preggy 6 weeks.

11 Các câu trả lời

panadol paracetamol tu ehh..yg tu bleh mkn..sy demam doktor bg yg tu je...cumanye klu doktor suh telan 2 bji, sy telan sbijik je..hehe...wlpn x cepat sembuh mcm activefast,tp ok laaa jugak, telan ubat,trus tdo..😆

saya preggy 7weeks demam , doktor beri panadol tapi dia nasihatkan makan sahaja dan stop bila rasa agak agak dah nak baik. saya skip skip makan , sehari sebiji je. then after 3days demam baik sendiri

Kalau doktor yg bagi ubat , bole mkn. Sya pn demam masa awal preg , dktor suruh mkn Panadol 2 biji. Alhamdulillah , Demam mkin baik.

Kalau sy memang tk mkn ubt time preggy just mkn vitamin dorg bg je,sy tkt jd apa2 dkt bby,itu diri sy la bg ibu2 lain tktaw la

Better mkn je panadol yg doc bg, demam lama2 t effect baby. Jgn dgr ckp org tkot nk mkn la ap la.. T xbaik2 lg susah.

Kalau doc yg bg boleh je mkn.. xde masalah.. lain la pndai2 sndri.. tp mcm sy, sy ambk sbji je.. ngelat.. 😅

kalau ubat dari doktor inshallah selamat sis jngn risau mkn je ubat yng doktor tu bgi ye

panadol yg doc bg blh je sis mkn..dmam time pregnant pn x bgus sis...effect baby

5y trước

Tq sis

Bole je... Rs sakit sgt kpla

Doc bg boleh je mkn