Kalau tengah pregnant boleh makan panadol je ke?

Hi mommies.. Sy skarang tgh pregnant 33week , tibe tibe harini sy rasa mcm kurang sehat mcm nk demam plus selesema teruk so sy nak tnya pendapat kalau sy mkn panadol je boleh ke? atau sy kena pergi klinik jugak??? #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

panadol biasa sahaja yg boleh. tp klu berlarutan, better ke klinik. sbb skrg musim covid naik semula.

10mo trước

ya. sy pun reschedule appt kk last week, +ve covid 30w. ni baru sihat balik.