Berangin

Hi mommies.. Sy baru masuk 7 weeks. Normal x kita rasa berangin perut, pastu sllu pla buang angin.. Buang air besar pn jarang.. Angin tu mcm menyucuk2 dlm prut huhu..

24 Các câu trả lời

Normal sis. Saya masa awal2 dulu pun angin banyak sangat. Sampai kan kentut dengan sendawa pun boleh serentak 😂

sy pun mengalami hal yg sama.. kalau lewat makan jer, perut pedih.. dan berangin.. gaviscon sgt2 membantu

Nk tnye Mommy smua... sy pregnant da 2 bln tp knapa ye perut besar mcam 5 bln?ke sebab perut tebal

5y trước

Sama la kita sis. Sy pregnant 5w tp perut mcm 5bulan. Tapi tak heran la sy, sebab dah besar sedia babat dekat perut ni pun... pregnant ke tak, perutku memang mcm org tgh pregnant ga.

Normal.. Sy 1st trimester mmg slalu kmbung perut.. Skrg masuk 2nd trimester ok dah..

Sy pernah rasa masa trimester 1.. Sgt2 xslesa.. Tp bila masuk trimester 2.. Ok dah..

Tengah mengalami.. Sangat2 tak selesa.. Rasa mcm ada yg tak kena je dgn badan 😅

Same goes to me... Rasa tak sedap kt perut, blkg bdn, tekak..

Tq sis smua kongsi pengalaman.. Risau jgk ni kdg2 hehe

Saya pown sama sis berangin jugak.. Sendawa x sudah..

Saya dah kena. Hihi. Kurangkan makan pedas sis.