Mual Sepanjang masa

Hi mommies , sy baru masuk 6 minggu 5 hari saya rasa mual sepanjang masa tak kira la lepas makan ka sebelum makan mual ja .. berdiri and baring pun rasa pening . You guys ada yang mcm tuh x

18 Các câu trả lời

Sy pn start alahan masa 6 weeks...makan apa ja mesti akan keluar balik... 4 bulan lebih baru okay...

ya 1st pregnancy is the same.. even drink water will vomit too.. on my 2nd pregnancy and still the same...

3y trước

difficult to do anything at this time 😵‍💫🤢

sama 😣 skrg dh 8mnggu dok rsa lg pening2 . slps mkn ke sblum mkn ke msti rsa mual2 nk mntah .

Normal.. banyakkan rehat dan elakkan bau/ panndangan yang buat kita mual

3y trước

noteddd

First trimester boleh minum jus delima tak?

saya pun mcmtu juge msa 1st trimester

ye mcm tu masa 1st trimester

normal