Ketulan ni tanda saya gugur ke?

Hi mommies! Sorry gambar kotor. Saya pregnant 5w4d and this is my 2nd pregnancy. The 1st one gugur. Pagi selasa saya pergi scan kat klinik and nampak dah kantung. And dr memang dah confirm memang i pregnant. Start tengahari turun darah and perut start sakit mcm first gugur sebelum ni. Pergi hospital dr buat upt siap scan ikut bawah tapi tak nampak apa2 langsung so dr cakap saya overexcited sebab pregnancy yg before this tak menjadi and assume it’s just a period cramp and delayed menstruation. So dr pun discharge saya. Balik dlm keadaan perut still sakit mcm nk pitam dah tapi terpaksa jalan. Sampai rumah masuk tandas ada keluar ketulan merah mcm dalam gambar tu. Lepas dari tu terus hilang rasa sakit tadi means tanda2 tu semua memang betul2 rasa tanda2 keguguran mcm masa 1st pregnancy tu. Kalau saya tak pregnant then ketulan besar ni apa ya? Sebab tak pernah saya period keluar ketulan besar mcmtu.

Ketulan ni tanda saya gugur ke?
19 Các câu trả lời

To all mommies yg tolong jawab, thank you so much for your advices and support 💗 semoga Allah berkati awak semua dan keluarga aminn ya mujib🤲🏼