Bsp problem

Hi mommies smua..sy nak tnya sb doc syak sy de kncing mnis lps mnum air gula ritu naik smpi 8.0 tp sblm mnum 4.7..then nurse sruh bli mesin utk wat bsp sndr kat uma tp ble wat sndiri knp kndungan gula sy kjp ok kjp xok ye?esok da nk kena jumpa doc utk tgk kputusan bsp arini..jd stress bli kndungan kali ni doc syak de kncing mnis🥺 #2ndpregnancy #Noexperience

Bsp problem
2 Các câu trả lời

kena on diet no sugar & less carbohidrat. Di klinik kami, sblm BSP test, kami yg kantoi test air gula ada kelas dgn dietition utk ibu2 kantoi test air gula. So dpt panduan how to diet