Acid Folic

Hi mommies smua,nak tny Acid Folic apa yg sesuai sy ambk skrg bru pregnant 6weeks.

10 Các câu trả lời

Sy makan shaklee sblum buat buku pink. Start buat buku pink 9 weeks. Jd sy ambil yg shaklee. Ok ja cuma kandungan acid folicnya sikit x sampai 400mcg. Better pergi farmasi jenama apa pun ok yg penting lebih 400mcg sekali makan. Lepas buka buku pink sy x makan shaklee dah. Sy makan yg nurse bg

tak kisah folic acid apa2 brand pun, yg penting 5mg - 4mg . dan jangan pernah skip folic acid everyday sehingga diberitahu oleh nurse

Brand apa apa pun bagus. Sama saja semua nya. Boleh beli kat farmasi atau nnt di KKIA nurse bagi.

5mg kt guardian pun dah okay. Sampai masa clinic akan upgrade ubat. Pls refer your doctor.

guna asid folic shaklee..saya guna yg tu..

Dr sy bagi jenama hovid..

Makan acid folid 5mg kt farmasi ada

bli shopee ja....murah...kjap sy bg pic

Acid folic ape pun OK.

kat klinik kshtn tak bagi ke

4y trước

sy blm p kkia lg sis. tnggu 8weeks bru scan n bt buku..