Peranakkan Turun

Mommies sini ada tips utk naikkan rahim tak? Baby sy turun sgt ke bawah. Tak boleh bergerak sgt. Jika ambik tukang urut boleh ke? Saya 24 week.

5 Các câu trả lời

ehh jgn urut² perut . bhya blh sebabkn tumpah darah scara tiba² jika salah buat . lebih baik buat kegel

Klu nak urut kena cari bidan yg betul² pakar.. Bukan bidan yg bru belajar...

jangan urut. Dulu saya pernah macam ni juga. doc pakar kata normal kalau baby kat bawah masa umur macam ni. just jangan banyak sangat bergerak. Nanti lama2 baby naik sendiri. InshaAllah.

Kegel? Apa tu?

5y trước

Kegel tu salah satu senaman utk ibu pregnant. Nnt try google cara nya.

Mcm mana tahu rahin turun ye?