merasa pergerakan bayi dalam perut

Hello mommies, siapa yg kandungan msuk 14 minggu adakah boleh rasa2 pergerakan bayi dalam perut?

20 Các câu trả lời

Now I'm pregnant for 17weeks , and I can feel my baby kicking or golek² kot dlm nii .. sometimes quite strong jgklaa smpai kite pn tkejut dbuatnye ..

4y trước

Be strong ye syg 😍 nti anak pun kuat just like her pwetty mommy tauu tauu .. biasalaa mulut org nii xkan bhenti mngata even buat baik skali pun people still ckp hal negative psl kite .. Kita just took it as pluang dpt pahala free je hehe , I'm also trying to be more positive .. sbb mls ah nk amek tau mulut drg tuu , maybe rumah xde vermin that's why kata org lelebih smpai xnmpk cacat sndiri heheheh

Sy masuk 20weeks ni baru rasa sdikit pergerakan ..itu pon halus je..mcm angin2 je. Belum aktif. Padahal dah masuk anak ke 5. Mgkin perut tebal.

14 hari? 😨😨😨 14 hari janin pun belum terbentuk lagi 😱 14 minggu pun susah nak rasa wlaupun dah cukup lengkap bentuk janin 🤔

Sya pn rsa slow2 gtuu jee,,kdang2 rsa dia tendang ngn tngan dia d kdang2 1hri tuu xdk ape2 rsa pn,, skrg dh msuk 5buln,,

Jarang sekali boleh rasa kalau anak 1st. Anak kedua ketiga pun tengok keadaan kalau perut nipis 😬

sya 14w dah rasa pergerakan bayi😊skrang dah 16w masih trasa pergerakan kdang kuat kdang slow

14hari ?? Blm jd baby lg tuh,. Yg gerak itu angin sis. Haha.

Em 14 hari ke 14 minggu.. Kalau 14 hari mmg xrse lagi..

sya 14week dh rasa baby gerak slow.. skrg dha 16 week

belom lgi sis....sya pon dh nk masuk 14weeks....