Richell sippy cup

Hi mommies.. Siapa yg guna sippy cup ni utk anak? Boleh bg review skit? Kalau tekan push tu air keluar byk tak? Ade tak yg tersedAk bila guna push tu? Start umur berapa yer dah guna?#1stimemom #firstbaby #6month

Richell sippy cup
2 Các câu trả lời

anak saya masa 6 bulan guna straw training cup richell ni sekejap je dah pandai sedut. memula je tersedak sebab tak pandai nak adjust. lama² nanti anak pandai adjust sendiri. just kena monitor sebab penutup ye senang bukak. kalau tak monitor anak senang je bukak. hehe. pada saya bagus la nak train anak minum pakai straw.

mg perkongsian sy ini dpt mmbntu puan.. 😉✌