Bacaan MGGT tinggi

Hi mommies semua..sy nk tny..sy pregnnat 12 weeks then detect gdm..masa buat mggt aritu bacaan sebelum 6.9 selepas 10.1...memang tinggi..ada kemungkinan ke sy mmg ada diabetes sebelum pregnant? semalam 1sr buat bsp..bacaan 4 kali sehari tu mmg melebihi range la..agak tinggi gak..risau mmg dh ada diabetes sblm pregnant tapi sy x tahu..pleasa share apa2 ya..TQ

2 Các câu trả lời

sy dulu pun tinggi juga bacaan sebelum dan selepas minum air gula. tp lepas bersalin, minum air gula lagi sekali, tak de kencing manis. normal.

up