Luka Jahitan

Mommies semua. Sy berpantang hari ke 40 harini. Jahitan luka sy sudah sembuh tp yg bahagian dalam masih terasa ngilu. Harini sy buat kerja rumah seperti memasak, mengemas rumah dan cuci pakaian kerana ibu sy tiada. Masa mandi ptg td ade darah keluar sedangkan nifas sy sudah kering. Bila sy lap darah tu dtgnya dr tempat jahitan sy. Adakah luka yg dlm masih belum baik? Perlu ke klinik? Tolong saya mommies semua ?

2 Các câu trả lời

Haaaaa.. pergi klinik cepat. Dan bagi Dr yg uruskan. Jgn d biar nanti melarat

pergi klinik ye .. tkot nnti trkne jangkitan kuman ..