Hari ke 48 Luka jahitan bersalin boleh terbuka ke? Bersalin normal

Maaf nak tanya mommies yang berpengalaman. Harini dah hari ke 48. Semalam cuci vagina, time dap2 nak bagi kering luka macam berdarah. Tapi harini dah tiada darah. Luka masih belum sembuh ke? Tapi dah 48 hari. #firstmom

3 Các câu trả lời

Hari 48 mcm tak normal je luka belum sembuh. Saya hari 10 nurse check mcm still ada jahitan lagi pun dia kata lambat baik suruh buat sitz bath dan taruk ubat kuning. Tp dah sebulan saya p check up dgn doc kata luka da baik sepenuhnye. Awak takde p postnatal check up dgn doc ke? Durang akan check luka kita. Ni saya p hospital swasta la tak sure kk ada check ke tak

sama lah dengan saya. hari 48 luka terbukak 2 kali . huhu . tapi donworry lah die boleh cantum sendiri. huhu

10mo trước

awak ada check dengan dr? Dr ada kata apa2 tak luka awak tu. Saya next week baru nak pergi swasta checkup

lamanya luka awak.. awak ada tgk cermin tak? bukan apa, takut tu darah nifas ke.