38w 4d- Back Pain sampai ke Punggung

Hi mommies semua. Since this will be my first born. Milah nak Tanya la, milah dah start back pain daripada tengah Hari tadi. La ni, Makin lama Makin tangkap belakang sakit back pain tu. Dah smpai Rasa ke Punggung. Rasa-rasa ni Brixton Hicks ke Real Contraction? Sakit back pain tu continuously . Pusing Kiri Kanan tonggeng sandar semua Tak jalan . Husband urut pakai minyak panas pon Tak jalan.

1 Trả lời

Contraction ni lebih kepada sakit kat perut yg gegile...selang setiap 5mnit sakit dah blh pergi spital dah....