Rasa seperti bayi tengah sendu dalam rahim

Mommies semua. Saya tk pasti betul atau tidak. Tp kadang tu rasa mcm detak2 laju dalam perut. So saya assume baby tgh sendu. Betul ke ? Atau pun tu jantungnya ?

5 Các câu trả lời

Kalau pattern detaknya sama tu memang baby sedu awak. Dia tengah berlatih bernafas macam tu la. Tapi tak perlu risau sebab normal je tu. Anak saya dari dalam perut sampai sekarang dah 12 hari lahir pun ada masa dia sedu ☺️ tapi kalau dia sedu dalam perut lamaaa tak stop, kena refer doctor yaa. Selalunya kalau anak saya sedu dalam perut dalam 5-10 minit ☺️

Blh jd nadi ibu https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

Pernah tanya doctor dia cakap baby hiccup , but no worries okay je utk jantung dia ☺️

nadi ibu atau baby sedu. sedu tu bila kita rasa bergetar/vibrate.

maybe nadi ibu