Ada x siapa2 pernah rasa bby dlm perut mcm sendu ? start 35 week ni sehari kdg 3/4kali sebelum ni ad

Ada x siapa2 pernah rasa bby dlm perut mcm sendu ? start 35 week ni sehari kdg 3/4kali sebelum ni ada sendu tpi jrg . Apalagi kalau pusing ke kanan mmng nyut2 normal ke ibu?

2 Các câu trả lời

normal. baby sy pun dulu selalu sgt sedu dlm kandungan. rasa mcm ada jentikan halus dr dlm. masa nurse buat fetal doppler boleh dgr dgn jelas kalau masa tu baby sedu

Normal.. kadang2 lama jugak dia sedu.. sy ada baca, ktanya tu tanda baby tengah belajar bernafas.. salah satu proses tumbesaran dia 😁