Late period

Hi mommies semua. Saya selalu period on time. Then ini first time saya period lambat seminggu dah. Patut buat pregnancy test ke awal sangat?

2 Các câu trả lời

Boleh dah tu cek upt. Sy lambat 3-4 hari terus cek. In sya Allah kalau dah positif mmg clear nampak double line. Cek guna urine pertama awal2 pagi tu

4y trước

Alhamdulillah. Tahniah sis 😍 Cuba cek dah berapa minggu sebenarnya. Boleh letak kt apps ni, kira dari hari first last period. Maybe dlm 6 minggu jgk rasanya. Sy dulu pg scan kt doktor masa 8 minggu baru nampak kantung je. Sis dah boleh terus makan folic acid sekali sehari. Jaga diri ye