PERIOD XTERATUR SELEPAS BERANAK dan saya ibu menyusu.

Ada tak ibu2 yg dah beranak dan menyusu badan anak, period nya xteratur. Sy ni sebelum kawin, period elok je. Xpernah lambat. Selalu on time. Lepas kawin terus lekat. Dan alhamdulillah dpt baby girl. Lepas 100hari lebih berpantang, terus period. Pastu period mcm xteratur. Kdang2 lambat 2 minggu dari tarikh period. Kdang2 seminggu. Ada je time period on time. Normal ke ibu2 semua?

2 Các câu trả lời

kalau ibu breastfeeding mmg normal period tk teratur lgi lgi kalau sis amik perancang. sbb hormon

amek perancang apa? sy sampai harini belum period.

1y trước

sy xambik perancang apa2 pun mommy. sbb hri tu ada ambik, tpi effect dia buat sy pening. 2 kali je ambik. pastu terus xmakan ubat perancang dah.. baby skrg dah 9 bulan.. alhamdulillah semua okay.. cuma tu je la. sejak lepas beranak ni, period jadi lambat. paling lambat setakat ni smpai 2 minggu lewatnya. dulu time ank dara xpernah lewat lebih dari 4 hari. always on time. mgkin disebabkan sy menyusu kot. hormon xseimbang.