Saya first time pregnant, boleh beri tips?

Hi mommies semua. Saya first time pregnant, baru test guna urine and alhamdulillah garis dua. Jadi, apa yang perlu saya buat sekarang? Perlu confirmkan dengan klinik ke? Bila boleh scan baby? Dan ada tips lain yang perlu saya tahu? Terima kasih atas tunjuk ajar semua ♥️

2 Các câu trả lời

Kalau belum ambil folic acid, ambil sekarang. Jangan buat aktiviti berat / angkat berat dan berterusan. Minum air kosong secukupnya. Jika berisiko hamil, pergi ke klinik untuk pengesahan awal kehamilan dan buka buku pink segera untuk dapatkan pantauan awal. Di situ boleh scan juga. Syukur dan tahniah

2y trước

Sama-sama manfaat

Awak dh berapa weeks ya ? Saya belum pegi klinik lg sbb nk tunggu lg 2 weeks hehe

2y trước

Boleh pergi nnt klinik akan bg tarikh temujanji untuk buka buku pink