Scan 8 weeks tapi tak nampak apa2 lagi

Hi mommies, saya baru berkahwin sebulan. Haritu saya pergi scan lepas buat urine test kat rumah guna few kits +ve. saya nak tnya normal atau tak ye bila scan 8 weeks(dari tarikh last period) Dr tak nampak apa2 lagi. Saya tak ad alahan. Tapi bila buat urine test kat rumah mmg +ve. Ad yg mcm saya ke ?

2 Các câu trả lời

Mungkin ovulation awak lambat berlaku. Jadi persenyawaan pun lambat berlaku. Try repeat scan lagi 2 weeks. Tengok ada progress tak.

1y trước

Okay baik. Nnti saya repeat scan

Scan masa urine penuh tak? Better tahan kencing sebanyak banyaknya ye

1y trước

Ouhh sbb tu ke. Masa scan haritu saya baru lepas kencing pastu baru saya pergi scan. Okay thanks info ye🙏🏻