Kehamilan

Hi mommies semua, nak tanya kalau awal kehamilan ni if hari2 cirit birit bahaya tak/takpe ke? Sometime sakit perut nak membuang. Sebab ada baca ckp normal, ada kata tak okay dan bahaya. Sesiapa pernah ada pengalaman tak. Sebab before this pernah keguguran 2kali.

2 Các câu trả lời

jika berterusan ke 48jam, better jumpa doc ok. teruskan minum air kosong utk elak dehidrasi

bahaya. boleh pegi jumpa dgn doctor. tkut lama² jadi dehydrated.

2y trước

tq awak