Saya pregnant ke ? 🥹

Hi mommies , saya nak tanya sebelum ni saya pernah keguguran bulan 6 lepas . And sudah 2 kali period , beberapa hari ni letih , sakit kepala & cirit birit . Last date period 29/8 . Harini check double pekat , ni pregnant ke ? Rasa takot sebab before this pernah keguguran kan . Tapi saya memang nak kan anak 🥹🥲

Saya pregnant ke ? 🥹
4 Các câu trả lời

positif tu mngandung lah... tahniah, klau pernah gugur bt masa skng masih baru so bnyk kn rehat jgn bt keje berat ii.. jgn stress, jga emosi smua... mknan pon jaga jgk... semoga smua baik ii ye

pendapat saya baik awak terus dtg kk dan ckp awak prgnnt, terangkan jugak sblom ni awak pernah miscarriage. jd doktor alert n akan pantau awak baik2 supaya keguguran x berulang.

Nmpk 2 line, positif. Congratulation!

ye tahniahh