Pantang Makan

Hi mommies semua. Kalau pantang makan lepas bersalin, kena jaga makan untuk berapa lama ye? Saya dah 76 hari lepas bersalin. Dah stop bf dan dah start makan semua jenis makanan. Tapi lately saya perasan badan banyak angin, lenguh dan sakit2 badan. Bila emak urut, katanya badan ada bengkak2.

1 Trả lời

Pantang cuma 44hr termasuklah tdk boleh mandi klu bgsa kmi cina..cuma slps pantang msh juga mandi air panas dan mandi awal,mknn yg sejuk2 ksh kurang

4y trước

Sama2 sis