2nd baby

Hi mommies semua . Alhamdulillah usia kandungan dah 6 minggu . Pernah keguguran first baby awal 4 minggu . Semoga baby sihat sempurna .. Momies semua ad nasihat tak untuk saya ? Sy ni jenis tak ad makanan pedas satu hari tak sah. Masih berselera dalam masa yang sama dh start mual mual . Husband tak kasi makan pedas . Mcm mana ni ? I cannot tkd pedas ?

1 Trả lời

Try ubah sis.. sya pun bgitu jugak.. tpi kalau Qta mkn pedas, pedas tu pun bkin mual jdi teruk.. sma takut baby dlm tu tkesan.. mkn ckit2 bole la😊