6 week 1 Day

hai ibu2.. tadi saya ke klinik scan baby.. Usia kandungan 6minggu , keadaan bby sihat walafiat dan heartbeart dah bole dgr... Alhamdulillah.. doakan semoga saya dan kandungan sihat selalu.Aamiin Ya Rabbal alamin Doctor nasihat awal kndungan ni jgn lasak2, jgn jalan jauh2 .. Sbb kandungan masih terlalu awal kan..

6 week 1 Day
2 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis. Semoga ibu dan baby sihat sepanjang kehamilan ♥️ Doakan sy berjangkit dapat baby jugak 🙂

Tahniah awk...doakan sy jgk moga ada rezeki...anniversary next month moga ada berita gembira utk sy dan suami....☺☺

5y trước

Inshaallah Aamiin Ya rabbal alamin.. thanks awak semoga awak ada rezeki juga