Supplement lepas beranak

Hi mommies, sejak lepas beranak, kaki ni senang lenguh. Duduk skjp susukan baby, nak bangun tu kena take time sikit nak jalan sbb mcm sakit sakit lenguh. Boleh tak suggest kan supplement yg sesuai untuk saya?

4 Các câu trả lời

Makan multivitamin pun ok. I makan blackmores. Tapi sis ada amik blood test yearly tak? Cuba awak test tgk. Kena ambil kira aspek lain juga, mungkin kurang calcium, kurang vitamin etc. Lepas justify baru boleh buat apa yg patut

Kalau saya urut je kuncinya sbb saya time lps bersalin sakit2 bdn itu pendapat saya .. sbb time pantang ni saya tk berani ambil apa2 ubat selain dari dokter sndri sbb saya bf mom

Blh consume ostenutrix sis..ostenutrix ni kalsium & magnesium yg bgs utk legakan lenguh2 bdn,pinggang..blh dpkn dr sy if nak😊

saya hanya amalkan jus mutyara lepas bersalin. Alhamdulillah kurang sakit² dan lebih bertenaga