Batuk batuk

Hi mommies, saya tengah pregnant 17w tapi dah nak dekat 2 minggu batuk batuk. normal ke masa batuk tu perut sakit/senak? ada effect kat baby ke kalau batuk

5 Các câu trả lời

sis cepat2 jumpa dktr ya . saya demam seminggu batuk teruk, skrg saya admit ward sebab leaking air ketuban dan dktr syak sebab batuk teruk.. dh 3hari admit nanti bila dh keluar ikt pengalaman org, mmg x boleh lnsg buat kerja berat dh . gws sis cpt2 dptkan rawatan ya ♥️

Hi, normally takde effect dekat baby kalau batuk. Tapi kalau batuk almost 2 weeks tu tak normal ya. Segera jumpa doc dapatkan rawatan. Pergi kk yang biasa kita checkup pun ok.

most probably muscle awak cramp sebab batuk teruk sangat. takde effect kat baby.