Sesak nafas

Hi mommies, saya pregnant 14 weeks. Ibu ibu ada pengalaman selalu sesak nafas tak ? Tapi bila tidur siang nafas laju pula + xlena + selalu mimpi buruk ? Adakah itu normal? Ada tak cara utk elakkan kejadian seperti ini?

1 Trả lời

Normal. Makin lama baby mmbesar.makin semput kita di buat nyaa..sbb baby dkt dalam dy menekan smuaa abdomen jd sempit..

4y trước

Hampir sarat nnti kalau kurang minum air. . akan jd sembelit yg terok..