Supplement

Hi mommies. Saya nk tanya la, mummy2 ada ambil supplement tambahan tak contohnya macam jus mamariam atau minyak kelapa dara semasa pregnant? I need suggestion samaada perlu ambil. N which one do you prefer. Thank you mommies

1 Trả lời

Saya tak ambil pun mana-mana supplement sebab tak berani. Risau kacau bacaan gula and darah kita. Makan vitamin yang kk bagi je and amalkan pemakanan yang sihat.

4y trước

Sama lah dengan saya, first pregnancy 😊😊 tapi kalau awak rasa nak ambik supplement lain, better mintak advice dengan doctor lah okay ke tak okay.