Supplement untuk ibu yang lemauuu

Hai mommiesss. nak tanya mommies yang menyusu ada ambil apa2 supplement tak untuk kekal cergas n bertenaga. vit c ke.. Saya asyik lemauuu je buat apa pun macam tak larat. vit C or supplement apa ya yang sesuai untuk bf mum? thank you in advance!

1 Trả lời

sejak menyusukan baby tahun lepas dan tahun ni, saya minum susu kurma masa sahur dan ambil berocca je. saya pun bekerja lagi full day. alhamdulillah susu sentiasa cukup untuk anak dan takde la lemau sgt pun. boleh tahan sampai petang